Η διασκέδαση σε όλα τα πάρτυ είναι ίσως το σημαντικότερο σημείο που πρέπει να προσέξετε εσείς που το διοργανώνετε, αν θέλετε αυτή η γιορτή να μείνει αξέχαστη σε όλους και πραγματικά να περάσουν καλά. Ειδικά στα παιδικά πάρτυ, το να δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να κρατηθούν απασχολημένα με τρόπο χαρούμενο και δημιουργικό είναι το άλφα και το ωμέγα για ένα επιτυχημένο πάρτυ, για το οποίο όλοι θα μιλάνε την επόμενη μέρα στο σχολείο. Έτσι, ένας dj παιδικών πάρτυ είναι απαραίτητος, ώστε να περάσουν τα παιδιά καλά και εσείς να μην ξεθεωθείτε προσπαθώντας να τα ψυχαγωγήσετε. Πώς, όμως, θα βρείτε τον κατάλληλο dj για το παιδικό πάρτυ του γιου ή της κόρης σας; Με τα 5 παρακάτω tips!

Ρωτήστε τα παιδιά

Ρωτήστε το παιδί και τους φίλους του ποιο ακριβώς στυλ μουσικής προτιμούν και αν έχουν κάποιες συγκεκριμένες επιθυμίες ως προς τα παιχνίδια που θέλουν να παίξουν και τα τραγούδια που θέλουν να ακούσουν. Αφού το πάρτυ είναι για να περάσουν καλά οι μικροί σας καλεσμένοι, η γνώμη τους μετράει, ειδικά αν είναι πια σε μια ηλικία που μπορούν πολύ καλά να αντιληφθούν τι θέλουν. Έπειτα, θα μπορέσετε να βρείτε τον dj για παιδικά πάρτυ που να ανταποκρίνεται σε αυτές τις επιθυμίες.

dj για παιδικα παρτυ

Dj έμπειρος σε παιδικά πάρτυ

Ρωτήστε τον dj αν έχει εμπειρία σε παιδικά πάρτυ. Δεν αρκεί απλώς να είναι ένας πολύ καλός dj για πάρτυ, αλλά να εξειδικεύεται σε παιδικά παρτυ. Να γνωρίζει πώς να κάνει τα παιδιά, τα οποία συχνά είναι πολύ ντροπαλά, να ανέβουν στην πίστα για χορό, αλλά και να μπορεί να αντιμετωπίσει τις εναλλαγές της διάθεσής τους, πράγμα χαρακτηριστικό των παιδιών όλων των ηλικιών, ειδικά των μικρότερων.

dj για παιδικα παρτυ

Τσεκάρετε μαζί την playlist

Για να καταλήξουν όλα τα παιδιά να χορεύουν και όχι μόνο τα πολύ κεφάτα, τότε ο dj πρέπει να έχει μια playlist που να ανταποκρίνεται στα γούστα όλων των παιδιών. Εφόσον ξέρετε τι αρέσει σε αυτά, συζητήστε το με τον dj, όμως θα σας κάνει και αυτός κάποιες προτάσεις σύμφωνα με την πείρα του. Για παράδειγμα, στα παιδιά αρέσει πολύ η pop και η hip hop μουσική, όμως πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν και άλλα είδη μουσικής, για να μην κάνει κοιλιά το πάρτυ.

dj για παιδικα παρτυ

Επιπλέον εξοπλισμός

Μεγάλη εντύπωση θα κάνει στους μικρούς σας καλεσμένους αν το πάρτυ διαθέτει έξτρα εξοπλισμό, όπως φωτορυθμικά, lasers, black lights ή μηχανή ομίχλης. Τα παιδιά ξετρελαίνονται με κάτι τέτοια και σίγουρα το κέφι θα φουντώσει ευκολότερα. Αυτά τα μηχανήματα ανήκουν στον εξοπλισμό που φέρνει ο dj μαζί με τον ηχητικό εξοπλισμό, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα συνεργαστείτε με κάποιον dj για παιδικά πάρτυ, ο οποίος θα διαθέτει τέτοια εντυπωσιακά extras.

φωτορυθμικα για παιδικα παρτυ

  • Hide
Dewahoki303 Dewahoki303 Dewahoki303 Dewahoki303 Nagahoki303 Nagahoki303 Indo877