Shopping

Κρεμαστά σκουλαρίκια: 5 κομμάτια που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος το καλοκαίρι

Τα σκουλαρίκια είναι φετίχ για πολλές γυναίκες και όχι άδικα. Όλων των ειδών τα σκουλαρίκια, αλλά ειδικά τα κρεμαστά σκουλαρίκια πλαισιώνουν το πρόσωπο, το φωτίζουν και το κάνουν να λάμπει με ένα μοναδικό τρόπο, ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια τα υπερμεγέθη statement σκουλαρίκια κάνουν όλο και πιο δυναμικά την εμφάνισή τους και οι επιταγές της μόδας τα θέλουν πρωταγωνιστές σε διάφορες εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν, λοιπόν, σκέφτεστε να εμπλουτίσετε κι εσείς τη συλλογή σας με διάφορα κρεμαστά σκουλαρίκια, τα οποία θα πάνε το στυλ σας ένα βήμα παραπέρα, τότε αυτά είναι τα κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε αν θέλετε να είστε κομψές όλες τις ώρες της ημέρας. Όπως θα διαπιστώσετε, το κλασικό με το μοντέρνο και το εκκεντρικό συνυπάρχουν και σας προτείνουμε να επενδύσετε τόσο σε διαχρονικά κοσμήματα όσο και σε πιο σύγχρονα που θα δέσουν αρμονικά με το υπόλοιπο outfit αντανακλώντας την προσωπικότητά σας.

Κρίκοι

Οι κρίκοι είναι ένα στυλ που επανέρχεται καθώς επιστρέφουν τα 90’s στη μόδα. Μεγάλοι ή μικροί, απλοί ή με διάφορα στοιχεία πάνω, ασημένιοι ή χρυσοί, οι κρίκοι είναι το απόλυτο trend που φοριέται από τις ιέρειες του στυλ. Το καλό που έχουν οι κρίκοι είναι ότι φοριούνται με όλα τα χτενίσματα, με τα μαλλιά πάνω ή κάτω και αμέσως δίνουν έναν διαφορετικό αέρα στην εμφάνιση.

Σκουλαρίκια-φούντες

Τα κρεμαστά σκουλαρίκια φούντες θα κυριαρχήσουν το καλοκαίρι που μας έρχεται χάρη στην παιχνιδιάρικη διάθεση που φέρνουν μαζί τους. Σε διάφορα χρώματα και μήκη τα σκουλαρίκια αυτά κάνουν το boho mainstream χωρίς όμως να το επιβάλλουν σε όλο το στυλ. Αρκεί απλώς να τα φορέσουμε και θα μετατρέψουμε αμέσως και το πιο αυστηρό ντύσιμο σε ένα μοντέρνο mix’ n’ match look.

Ίσια κρεμαστά σκουλαρίκια

Ή αλλιώς linear drop earrings. Τα σκουλαρίκια αυτά διακρίνονται για την απλότητά τους και τις λιτές γραμμές τους, οι οποίες μπορούν να στολίζονται με διάφορα στοιχεία στην άκρη, όπως ημιπολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αν έχετε πολύ λεπτό και οβάλ πρόσωπο, καλό είναι να αποφύγετε τα πολύ μακριά σκουλαρίκια, γιατί θα τραβήξουν προς τα κάτω το πρόσωπό σας, ενώ για τα στρογγυλά πρόσωπα ιδανικά είναι τα έξτρα μακριά σκουλαρίκια.

Σκουλαρίκια πολυέλαιοι

Ένα ακόμα κομμάτι που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε στην κοσμηματοθήκη σας είναι τα κρεμαστά σκουλαρίκια πολυέλαιοι, τα οποία ιδιαίτερα σε εκκεντρικούς συνδυασμούς χρωμάτων αποτελούν το απόλυτο statement κόσμημα για boho girls και όχι μόνο. Καλό είναι, όμως, όταν τα φοράτε να κρατήσετε την υπόλοιπη εμφάνιση απλή, αν δεν θέλετε να βαρύνετε το σύνολο και να το κάνετε να μοιάζει υπερβολικό.

Σκουλαρίκια με φτερά

Όπως και τα σκουλαρίκια με φούντες, έτσι και τα κρεμαστά σκουλαρίκια με φτερά είναι ένα ιδιαίτερο κόσμημα με ανατολίτικες επιρροές, το οποίο έχει έρθει στη μόδα τις τελευταίες σεζόν. Τα φτερά σπάνια είναι φυσικά αληθινά, αφού τις περισσότερες φορές είναι ασημένια ή χάλκινα αποτελώντας έτσι μια πιο διακριτική επιλογή σε σχέση με τις φούντες.

Recent Posts

Τι ζάρια DnD να επιλέξετε σύμφωνα με τον ήρωα σας

Όταν ξεκινάει ένα καινούργιο campaign Dungeons & Dragons, τα ζάρια DnD και ο ήρωας που…

2 έτη ago

5 γυναικεία ρολόγια για δώρο Χριστουγέννων

Τα ρολόγια είναι κλασικά αξεσουάρ που μπορούν να προσθέσουν την τελευταία πινελιά σε οποιοδήποτε ντύσιμο…

2 έτη ago

Πώς να επιλέξετε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο σαν επαγγελματίες

Όποιες και να είναι οι προτιμήσεις σας όσον αφορά τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, είναι απαραίτητα τα…

2 έτη ago

Βάψιμο μινιατούρας: 5 συμβουλές για να ζωγραφίζετε καλύτερα μικρές λεπτομέρειες

Το βάψιμο μινιατούρας απαιτεί καλή λεπτή κινητικότητα και όραση και να χρησιμοποιείτε επιδέξια το πινέλο.…

2 έτη ago

Τι είναι καλύτερο η λεύκανση δοντιών με λέιζερ ή όψεις ρητίνης;

Ένα όμορφο χαμόγελο βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση ενός ατόμου, αλλά βοηθά ιδιαίτερα στην τόνωση της…

3 έτη ago

Μελάνια εκτυπωτών: Πως να κάνετε οικονομία

Μια από τις “ενοχλήσεις” της σύγχρονης ζωής είναι το υψηλό κόστος που υπάρχει στα μελάνια…

3 έτη ago