Τα βερνίκια νυχιών για ημιμόνιμο μανικιούρ έχουν κατακτήσει τη βιομηχανία της μόδας, αφού έχουν το εκπληκτικό χαρακτηριστικό ότι διατηρούνται για πολύ καιρό αναλλοίωτα χωρίς όμως να χρειαστεί να χτιστεί ψεύτικο νύχι. Τι καλύτερο για μια γυναίκα που θέλει να έχει όμορφα και περιποιημένα άκρα αλλά ταυτόχρονα να μην ανησυχεί ότι μπορεί να της χαλάσουν με κάθε κίνηση! Από όταν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τα βερνίκια νυχιών για ημιμόνιμο πριν μερικά χρόνια μέχρι σήμερα έχουν βγει πολλά χρώματα και υφές για κάθε στυλ. Κάποια, όμως, χρώματα είναι κλασικά και ιδανικά για αυτό το είδος μανικιούρ.

Κόκκινο

Δεν υπάρχει πιο κλασικό χρώμα από το κόκκινο για μια γοητευτική και τολμηρή γυναίκα. Εδώ και δεκαετίες το κόκκινο είναι συνώνυμο της ομορφιάς και της θηλυκότητας. Ωστόσο, πριν βγουν τα βερνίκια με ημιμόνιμη εφαρμογή, πολλές γυναίκες δίσταζαν να δοκιμάσουν αυτό το χρώμα, επειδή ξέφτιζε γρήγορα. Πράγματι, η παραμικρή ατέλεια στο κόκκινο νύχι φαίνεται πάρα πολύ, οπότε γι’ αυτό είναι τέλειο με τα συγκεκριμένα βερνίκια που διατηρούνται όπως την πρώτη μέρα.

μανικιουρ

 

Ροζ

Το ροζ έχει το πλεονέκτημα ότι ταιριάζει με τα περισσότερα χρώματα, είτε σε γήινες είτε σε ψυχρές αποχρώσεις. Επιπλέον, είναι ένα διαχρονικό χρώμα που λατρεύουν οι περισσότερες γυναίκες και δεν το βαριούνται όσες μέρες και αν το έχουν στα νύχια τους. Με δεδομένο ότι με τα βερνίκια νυχιών για ημιμόνιμο θα το έχουν για αρκετές μέρες, ένα απαλό ροζ είναι η ιδανική επιλογή για αυτές.

Καφέ

Αν και πριν μερικά χρόνια τα μόνα βερνίκια που ήταν στη μόδα ήταν αυτά που κινούνταν στις αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου, πλέον η γκάμα έχει μεγαλώσει. Το καφέ, αν και εμφανίστηκε πρόσφατα, έγινε πολύ γρήγορα ένα κλασικό μανό για το χειμώνα. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμο δέρμα σε θερμές αποχρώσεις και έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα χωρίς να περιορίζει στο ντύσιμο και το μακιγιάζ παρά μόνο ως προς τις ψυχρές αποχρώσεις, όπως το γκρι και το μπλε.

μαυρο βερνικι νυχιων

Μαύρο

Παλαιότερα, ήταν ένα περιθωριοποιημένο χρώμα, όμως τώρα είναι το απόλυτο must. Το μαύρο έχει έρθει, για να μείνει ειδικά στα ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών. Είναι άλλο ένα χρώμα που απαιτεί άψογη εφαρμογή χωρίς θαμπώματα και ξεφτίσματα στις άκρες, οπότε το ημιμόνιμο μανικιούρ με ψήσιμο στο φουρνάκι είναι ουσιαστικά μονόδρομος.

Γαλλικό

Το γαλλικό μανικιούρ δημιουργείται με μια βάση σε διαφανή ανοιχτή απόχρωση, όπως ροζ ή μπεζ, σε συνδυασμό με άσπρο στις άκρες των νυχιών. Φυσικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλα χρώματα για την άκρη ανάλογα με τα γούστα της κάθε γυναίκας. Το σίγουρο είναι πάντως ότι πρόκειται για μια πολύ σικ επιλογή, η οποία μπορεί να μείνει στα νύχια για πολλές μέρες ή ακόμα και εβδομάδες. Ταιριάζει με τα πάντα, ενώ αν η βάση είναι σε πολύ ανοιχτό χρώμα δεν φαίνεται κιόλας το νύχι που προχωράει. Παράλληλα, επειδή απαιτεί επιδεξιότητα και ώρα για να φτιαχτεί, του αξίζει σίγουρα να διατηρηθεί για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Περισσότερα θα βρείτε στο Creativegroup.gr

  • Hide
Dewahoki303 Dewahoki303 Dewahoki303 Dewahoki303 Nagahoki303 Nagahoki303 Indo877