Just Fun

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού: 5 διαφορετικά στιλ για να επιλέξετε

Το τραπέζι βρίσκεται στο επίκεντρο σε κάθε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και όχι άδικα. Γύρω από αυτό μαζευόμαστε, για να περάσουμε ζεστές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα αυτές τις άγιες μέρες. Είναι, λοιπόν, λογικό να θέλουμε να το έχουμε όμορφα και πρωτότυπα στολισμένο. Η καλύτερη συμβουλή, για να το πετύχετε, είναι να επιλέξετε ένα είδος διακόσμησης και να βάλετε πάνω στο τραπέζι τα αντίστοιχα χριστουγεννιάτικα είδη. Έτσι, θα έχετε ένα συγκεκριμένο θέμα που θα αποπνέει το προσωπικό σας γούστο. Τα παρακάτω διαφορετικά στυλ για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού συνδυάζουν τη λάμψη των γιορτών με την κομψότητα.

Gold Christmas

Σε αυτό το στυλ επικρατεί, όπως είναι λογικό, ο χρυσός που μαγνητίζει τα βλέμματα και φέρνει την πολυτέλεια στο γιορτινό τραπέζι. Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε χρυσά πιάτα, τότε καλό είναι να μην έχετε και χρυσές χαρτοπετσέτες, ώστε να μη μοιάζει το τραπέζι υπερβολικό. Άσπρες χαρτοπετσέτες με μερικές χρυσές πινελιές είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Φυσικά, δε μπορεί να λείπει το χρυσό τραπεζομάντηλο ή εναλλακτικά ένα άσπρο ή μπορντό τραπεζομάντηλο με χρυσό runner.

Rustic Christmas

Στο ρουστίκ design, στοιχεία και διακοσμητικά του αγροτικού πολιτισμού συνδυάζονται με τη μοντέρνα αισθητική δημιουργώντας έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό που αποπνέει καλαισθησία και ηρεμία. Κυριαρχούν φυσικά υλικά, οπότε το ξύλο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορείτε, για παράδειγμα, να στολίσετε το τραπέζι με ξύλινα αντί για πλαστικά κομφετί. Επίσης, πολύ ταιριαστό είναι το τραπεζομάντηλο ή το runner από λινάτσα, ενώ όλα τα υπόλοιπα είδη τραπεζιού είναι σε γήινα χρώματα, όπως μπεζ και κρεμ.

Kraft and Green Christmas

Η επαφή με τη φύση τονίζεται και σε αυτή τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού με τη διαφορά ότι εδώ μπαίνει παραπάνω χρώμα και επικρατεί το πράσινο. Ένα έλατο για διακοσμητικό στη μέση του τραπεζιού είναι μια ξεχωριστή προσθήκη, ενώ οι μπεζ χαρτοπετσέτες με πολλά μικρά πράσινα έλατα θα ξετρελάνουν τους καλεσμένους σας. Πολύ πρωτότυπα είναι και τα διακοσμητικά από χαρτόνι kraft, όπως η βάση για τα cupcakes, στην οποία μπορείτε να ακουμπήσετε πολλά χριστουγεννιάτικα cupcakes φτιαγμένα από τα χεράκια σας.

Red and White Christmas

Αν ένα χρώμα είναι απόλυτα συνδεδεμένο στο μυαλό μας με τα Χριστούγεννα, αυτό είναι το κόκκινο. Τα κόκκινα πιάτα και φυσικά οι κόκκινες χαρτοπετσέτες είναι από τα πρώτα πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό, όταν σκεφτόμαστε μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού. Μπορείτε, όμως, να σπάσετε το πολύ κόκκινο με κάποιες άσπρες πινελιές, όπως πουά και ριγέ χαρτοπετσέτες. Μια άσπρη ξύλινη επιγραφή Xmas στο κέντρο του τραπεζιού είναι η τελική πινελιά που θα κάνει τη διαφορά.

Plaid Christmas

Άλλο ένα μοτίβο που είναι πολύ της μόδας φέτος είναι το καρό, το οποίο είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Σε αυτό, θα κυριαρχούν το κόκκινο και το μαύρο/ γκρι χρώμα, όπως ακριβώς ταιριάζει σε ένα αριστοκρατικό ευρωπαϊκό τραπέζι. Μαύρα πιάτα συνδυάζονται εντυπωσιακά με κόκκινες χαρτοπετσέτες, ενώ ένα καρό banner στους ίδιους χρωματισμούς θα δημιουργήσει μια υπέροχη elegant διακόσμηση.

 

Διαβάστε περισσότερα για την διακόσμηση του τραπεζιού εδώ

Recent Posts

Τι ζάρια DnD να επιλέξετε σύμφωνα με τον ήρωα σας

Όταν ξεκινάει ένα καινούργιο campaign Dungeons & Dragons, τα ζάρια DnD και ο ήρωας που…

1 έτος ago

5 γυναικεία ρολόγια για δώρο Χριστουγέννων

Τα ρολόγια είναι κλασικά αξεσουάρ που μπορούν να προσθέσουν την τελευταία πινελιά σε οποιοδήποτε ντύσιμο…

1 έτος ago

Πώς να επιλέξετε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο σαν επαγγελματίες

Όποιες και να είναι οι προτιμήσεις σας όσον αφορά τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, είναι απαραίτητα τα…

2 έτη ago

Βάψιμο μινιατούρας: 5 συμβουλές για να ζωγραφίζετε καλύτερα μικρές λεπτομέρειες

Το βάψιμο μινιατούρας απαιτεί καλή λεπτή κινητικότητα και όραση και να χρησιμοποιείτε επιδέξια το πινέλο.…

2 έτη ago

Τι είναι καλύτερο η λεύκανση δοντιών με λέιζερ ή όψεις ρητίνης;

Ένα όμορφο χαμόγελο βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση ενός ατόμου, αλλά βοηθά ιδιαίτερα στην τόνωση της…

2 έτη ago

Μελάνια εκτυπωτών: Πως να κάνετε οικονομία

Μια από τις “ενοχλήσεις” της σύγχρονης ζωής είναι το υψηλό κόστος που υπάρχει στα μελάνια…

2 έτη ago